Esittely

 

Home
Esittely
Koiramme
Muistoissa
Pentueet
Näyttelymenestystä
Kuvagalleria
Vieraskirja

 

Kasvatamme mopseja pienimuotoisesti kotioloissa. Keskitymme mustien mopsien kasvattamiseen ja jokaisessa pentueessa ainakin toinen vanhemmista on musta. Meille tärkeitä asioita kasvatuksessa ovat terveys ja rotumääritelmän mukainen ulkonäkö yhdistettynä mopsin hurmaavaan luonteeseen. Käytämme vain sellaisia yhdistelmiä, joista olisimme valmiita jättämään pennun kotiin kasvamaan. Jokaisesta pentueesta musta tyttöpentu jää kotiin tai yhteistyökykyiseen perheeseen sijoitukseen.

Mopseja meillä on ollut vuodesta 1992. Ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2003. Pentueita suunnitellaan pääsääntöisesti 1-2 vuodessa. Kaikki koiramme elävät kotonamme perheenjäseninä ja ovat mukana kaikessa perheen toiminnassa.

Perheeseemme kuuluvat Johanna ja Jan, lapset Leevi, Viivi, Veera ja Vilma, mopsit Aino (Nappilan Q-rankukka), Anni (Troppola Flower by Kenzo), Sylvi (Nastanakin Favru) ja Topi (Pugbully Soul Man) sekä berninpaimenkoira Tyyne (Tepantorpan Jetriina). Koiramme-sivulla on myös mopsit, jotka ovat yhteisomistuksessa tai sijoituksessa. Muistoissa-sivulta löytyy rakkaat mopsimme, jotka ovat jo siirtyneet sateenkaarisillalle.

Kiitokset hienosti sujuneesta yhteistyöstä kuuluvat:

- kasvattiemme omistajille. Olemme viettäneet teidän kanssanne monia mukavia hetkiä näyttelykehien reunalla ja muuallakin. Toivottavasti yhteistyö jatkuu yhtä antoisana myös tulevaisuudessa.

- mopsiemme kasvattajalle Heli (ja Jukka) Kosolalle, joka on on ollut korvaamaton apu ja tuki meille jo pitkään.

- berninpaimenkoiramme Tyynen kasvattajille Terttu Haapolalle ja Eila Rekiselle, joiden kanssa yhteistyö on ollut antoisaa ja mukavaa.

- Fin-Anssin kennelin Nina Suorsalle kiitokset Aada-tytöstä ja mukavista hetkistä kehän reunalla ja muuallakin.

- Troppolan kennelin Monika Kevinille kiitokset Annista ja kaikista neuvoista, joita olemme vuosien aikana saaneet.

- Pugbully kenneliin Norjaan Heidi Fridtjofsenille kiitokset Topista! Thank you Heidi so much for handsome Topi. We love him! 

- Rakotulen kennelin Kati ja Janne Määtälle, joiden kanssa yhteistyö on sujunut hienosti.

- Hannele ja Matti Pirttijärvelle, joiden kanssa on mm. mopsiasioista keskusteltu usein pikkutunneille saakka.

- Lukuisille ystäville, joihin olemme mm. näyttelyissä tutustuneet. Kiitos kaikista mukavista hetkistä.

 

Lähetä meille sähköpostia: johanna.putaansuu(a)nastanakin.com
Viimeksi päivitetty: 17.06.2010